Oprescu s-a certat cu un consilier pe tema articolului apărut în presă. Primarul spune că i s-a cerut să cotizeze ca să nu apară materialul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul şef al capitalei a participat azi la o şedinţă a Consiliu General unde a fost întrebat de consilierul PDL, Romeo Pop, membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Colentina, dacă este adevărat ceea ce s-a scris în articolul apărut azi în presă, „Sorin Oprescu, naşul mafiei spitalelor bucureştene“.

Edilul şef al Capitalei a replicat că PMB nu se ocupă în mod direct cu achiziţii pentru spitalele din Capitală, ci directorii şi consilele de administraţie ale acestora. De asemenea, acesta a mai spus că materialul apărut azi în prezentat în urmă cu două săptămâni şi că i s-a cerut bani pentru ca articolul să nu fie publicat. „Mi s-a cerut să cotitzez 100.000 de euro pe lună ca materialul să nu apară. Ştiam de articol de două săptămâni.  Eu nu dau şpagă“, a spus Sorin Oprescu.

Primarul General a ameninţat că Romeo Pop îi va da socoteală pentru cele afirmate, în instanţă.

Discuţiile au degenerat, iar Călin Murg, preşedintele de şedinţă, i-a cerut lui Oprescu să spună dacă i-a calificat pe membrii Consiliului drept “cretini” într-un interviu acordat unui cotidian central în urmă cu câteva luni.

Oprescu, vizibil iritat, a negat acest lucru şi a părăsit sala de şedinţă, lăsându-i locul viceprimarului Mircea Raicu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite