Oprescu, la comandamentul de iarnă: operatorii de salubrizare şi reprezentanţii Apa Nova trebuie să strângă apa din intersecţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei le-a cerut operatorilor de salubrizare şi reprezentaţilor Apa Nova să îndepărteze, până la prânz, apa care s-a acumulat în majoritatea intersecţiilor şi a făcut apel la bucureşteni să evite deplasarea cu maşinile, pentru a permite utilajelor să intervină.

Pe tot parcursul noţii trecute a plouat fără oprire, iar în această dimineaţă s-au înregistrat acumulări importante de apă în majoritatea intersecţiilor. Edilul le-a solicitat operatorilor de salubritate, dar şi celor de la Apa Nova să intervină pentru îndepărtarea acesteia până în orele prânzului, când temperaturile încep să scadă.

Potrivit primarului Capitalei, în prima parte a nopţii operatorii de deszăpezire au împrăştiat material antiderapant, cu prioritate în apropierea pantelor, rampelor şi podurilor. Operatorii manuali au curăţat zăpada de la rigole şi guri de canalizare, iar în a doua parte a nopţii au fost aplicate tratamente preventive pe arterele principale pe care circulă mijloace de transport în comun şi pe cele pe care sunt spitale, şcoli şi sedii ale unor instituţii publice.

De asemenea, inspectorii Corpului de Control vor verifica dacă agenţii economici curăţă zăpada din faţa punctelor de lucru.

Duminică dimineaţă, la ora 10.00, la staţia Bucureşti - Băneasa erau -0,6 grade, la staţia Bucureşti - Filaret erau -0,4 grade, iar la Bucureşti - Afumaţi se înregistrau -0,8 grade, potrivit site-ul ANM.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite