Oportunităţi pentru studenţi la Microsoft România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Microsoft România anunţă că le oferă studenţilor care urmează studii în domeniul IT posibilitatea de a veni în cadrul companiei pentru a urma un internship (stagiu de practică).

Un astfel de stagiu la Microsoft este organizat de două ori pe an, primăvara şi vara, şi durează o lună.

„Internship-ul este organizat tocmai pentru a le da posibilitatea studenţilor de a urma şi cursurile, dar în acelaşi timp să vină să lucreze la Microsoft. Durează cam şase ore pe zi, iar în acest timp studenţii vor avea multe laboratoare. Ei pot opta fie pentru perioada august- septembrie, fie pentru luna martie“, a declarat Cristina Mureşan, Recruitment Specialist în cadrul Microsoft România.

Microsoft România şi-a deschis porţile pentru studenţii bucureşteni

Studenţii interesaţi vor vedea „pe viu“ cum este să lucreze la Microsoft România. „Timp de o lună, ei vor fi ca şi angajaţii Microsoft. Vor avea adrese de mail, vor avea acces la traininguri şi vor vedea ce înseamnă să fie ingineri de suport“, a adăugat Cristina Mureşan.

Studenţii din IT vor lucra în echipe şi vor primi chiar şi un salariu pentru acest internship la Microsoft România. „Ei vor avea cursuri pe tehnologii specifice Microsoft, cât şi de soft skills, deoarece studenţii trebuie să înveţe să comunice bine cu clienţii lor“, a concluzionat specialistul în recrutare.

Cei interesaţi de un astfel de stagiu trebuie doar să aplice, trimiţând un CV şi o scrisoare de intenţie la departamentul de Recrutare. Internship-ul se va desfăşura în Centru de Support Microsoft (GTSC)  din România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite