O persoană transportată la spital, în urma unui incendiu izbucnit la o hală din Mogoșoaia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit joi seara la o clădire din localitatea Mogoşoaia, în care se află un atelier auto. Două persoane au suferit atacuri de panică, iar una dintre ele a fost transportată la spital, potrivit ISUBIF.

''Intervenim pentru stingerea unui incendiu la o hală de depozitare, pe strada Poieni din localitatea Mogoşoaia. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, fără pericol de extindere'', a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, potrivit Agerpres.

Incendiu Mogosoaia jpeg

Ulterior, ISUBIF a transmis că imobilul în care se manifestă incendiul este un atelier auto, iar la interior se aflau materiale plastice şi vopseluri.

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, fiind chemat în sprijin şi un echipaj SABIF. Pentru a asigura rezerva de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă 6 autospeciale de stingere de capacitate mare (cisterne).

În momentul de faţă incendiul este localizat şi nu mai arde cu flacără deschisă.

Două persoane au fost asistate de către echipajul de prim ajutor, având atac de panică, una dintre ele fiind transportată la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite