Un copil de 2 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

0
Publicat:

Un băiat de 2 ani a căzut dintr-o locuinţă aflată la etajul patru al unui bloc aflat pe strada Oslo din municipiul Sibiu, a anunţat, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conştientă FOTO Mircea Moira / Shutterstock
Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conştientă FOTO Mircea Moira / Shutterstock

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgenţă în municipiul Sibiu, strada Oslo, unde un băiat, în vârstă de 2 ani, a căzut dintr-o locuinţă aflată la etajul 4 al unui bloc. Din fericire, copilul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din faţa blocului, iar mai apoi pe pământ”, precizează ISU, notează Agerpres. 

Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conştientă, fără traumatisme vizibile şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigaţii de specialitate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, în apartament se mai aflau cei doi părinţi şi un alt minor, în vârstă de 6 ani.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident”, au menţionat poliţiştii.  

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite