Nicuşor Dan, întrebat dacă se va tunde: Să facem un sondaj în rândul bucureştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Nicuşor Dan a declarat, glumind şi întrebat vineri într-o conferinţă de presă când îşi va schimba frizura sau dacă este certat cu frizerul, că ar trebui să facem un sondaj de opinie în rândul bucureştenilor ca să vedem dacă ar trebui să se tundă.

În ultima vreme, edilul Nicuşor Dan a devenit ţinta glumelor în mediul online din cauza podoabei capilare generoase. Întrebat de jurnalişti, vineri, dacă aceasta este noua lui imagine sau dacă s-a certat cu frizerul, primarul a răspuns: „Da, haideţi să facem un sondaj în rândul bucureştenilor să vedem dacă ar trebui să mă tund”.

Pe lângă comentariile internauţilor pe tema tunsorii edilului, săptămâna trecută, şeful consilierilor PSD, Aurelian Bădulescu, l-a atacat pe Nicuşor Dan pentru că are părul lung.

„Iarba şi bălăriile în parcurile bucureştene şi pe întreg domeniul public al municipiului Bucureşti administrat de Plicusor şi ai lui cresc la fel de dezordonat şi necontrolat că părul lui Nicuşor. În iarbă şi în spaţiile verzi asupra cărora nu se intervine există tot felul de paraziţi, căpuşe care atacă oamenii şi animalele şi sunt purtătoare de boli, rozătoare, de departe cel mai mare disconfort al bucureştenilor vor fi ţânţarii.

Pentru că Nicuşor e solidar cu paraziţii şi toaleteaza vegetaţia chiar mai puţin decât propriul creştet, grupul consilierilor generali ai PSD a decis convocarea de îndată a şedinţei CGMB pentru mâine, 18.05.2021, ora 16,00, pentru a se lua hotărârile necesare restabilirii normalităţii, respectiv pentru a demara lucrările de toaletare a spaţiului verde şi de dezinsecţie şi deratizare”, a scris Bădulescu, pe Facebook.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite