Mediafax: IML a dat verdictul în cazul poliţistului-criminal de la Perla. Gheorghe Vlădan avea discernământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii IML au dat verdictul în cazul poliţistului-criminal Vlădan care a împuşcat opt persoane în coaforul Perla. Potrivit testului psihologic, Gheorghe Vlădan avea descernământ, potrivit Mediafax.

UPDATE 14.39: Contactaţi de reporterii bucuresti.adevarul.ro, reprezentaţii celor două instituţii care s-au ocupat de expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Vlădan, Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, respectiv Institutul Naţional de Medicină Legală, au declarat că testele psihiatrice s-au încheiat, dar că expertiza nu este nici măcar redactată. Aceştia au adăugat că Poliţia a impus ca informaţiile legate de verdictul acestei expertize psihiatrice să nu fie făcute publice decât după încheierea anchetei.

Medici de la Institutul de Medicină Legală (IML) au stabilit, în urma unei expertize psihiatrice amănunţite la care a fost supus Gheorghe Vlădan, că poliţistul - ucigaş de la coaforul Perla a avut discernământ atunci când a împuşcat opt oameni în coafor. 

Acesta a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava, unde timp de o săptămână a fost supus mai multor teste psihiatrice pentru ca medicii să poată stabili dacă criminalul a fost labil psihic sau nu atunci când a intrat în coafor şi a omorât doi oameni, iar pe alţi şase i-a rănit.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Astfel, concluzia medicilor este că Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a comis masacrul de la Perla, chiar dacă el şi avocaţii lui susţineau, în faţa judecătorilor, că acesta nu-şi mai aminteşte nimic şi că nu a vrut să tragă în cele opt persoane.

Aceste rezultate sunt preliminarii, iar o concluzie finală va fi luată în cursul săptămânii viitoare.

El a declarat la audieri că pistolul s-ar fi descărcat automat şi că nu îşi aminteşte cum şi-a ucis soţia şi pe colega acesteia. Procurorii spun, însă, că bărbatul a avut discernământ atunci când a tras cele 11 focuri de armă în coaforul din Dorobanţi.

Potrivit raportului prezentat de procurori, Vlădan era băut când a intrat în coafor. Mai mulţi martori au declarat că l-au auzit pe Vlădan cum i-a spus poliţistului care l-a arestat că a băut câteva pahare de ţuică.

Pe data de 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a intrat în coaforul de la Perla şi a tras în opt persoane care se aflau în acel moment în coafor. Unul dintre oamenii împuşcaţi era chiar soţia sa, care era angajată în salon. Iniţial, Vlădan a intrat în coafor şi a împuşcat o angajată a salonului în ambele picioare. Apoi, acesta a tras trei gloanţe în zona capului casierei, care a murit pe loc. A treia victimă a fost soţia sa, care de asemenea a murit la scurt timp. Nervos, Gheorghe Vlădan a început să tragă şi în ceilalţi oameni din coafor, pe care i-a rănit. 

După ce a produs masacrul, acesta a fugit în sedil Transelectrica, unde s-a predat paznicului şi a aşteptat liniştit sosirea poliţie.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Fratele casierei de la coaforul Perla, răpus de durere după ce sora i-a fost împuşcată de poliţistul-criminal, Gheorghe Vlădan

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite