Începe prima ediţie a evenimentului BurgerFest în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, Bucureştiul găzduieşte prima ediţie a evenimentului BurgerFest. Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 15 lei pe zi.

În perioada 22 – 24 mai, în Capitală va fi organizat BurgerFest, un eveniment care va avea loc la Verde Stop, în zona Barbu Văcărescu 161 – 164.  „De câţiva ani, cea mai mare parte a localurilor populare din România au început să se mândrească cu burgerii din meniu, în varianta home-made, cu ingrediente de calitate şi reţete tot mai variate. Pentru a ne putea bucura cât mai mult de deliciosii burgeri oferiţi de restaurante, BURGERFEST a decis să le adune într-un singur loc“, anunţă organizatorii evenimentului pe site.

Festivalul îşi deschide porţile pe 22 mai, de la ora 17.00, urmând ca de la ora 21.00 să aibă loc şi un concert. În celelalte două zile, festivalul îşi deschide porţile de la ora 12.00, urmând ca evenimentul să se încheie la ora 22.00.

„BurgerFest va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER în cadrul unei competiţii pentru profesionişti în care se vor duela toate restaurantele participante împreună cu bucătarii lor. O competiţie similara va fi disponibilă şi amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gatesc bine şi cred că pot oferi un preparat gustos şi inspirat“, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Preţul unui bilet de intrare la festival pentru o zi costă 15 lei, în timp ce un bilet de acces pe toată durata evenimentului costă 36 de lei.  Acestea pot fi cumpărate de pe MyTIcket.ro şi Iabilet.ro, dar şi de la intrare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite