Hurts, în Bucureşti. Totul despre concertul britanicilor de vineri de la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul va avea loc la Romexpo FOTO getty images
Concertul va avea loc la Romexpo FOTO getty images

Britanicii de la Hurts concertează vineri în Capitală, la Romexpo. Concertul face parte din „The Exile Tour 2013“, turneul de promovare a noului album, „Exile“.

Theo Hutchcraft şi Adam Anderson, membrii trupei Hurts, îşi aşteaptă fanii vineri, 11 octombrie, în Pavilionul Central de la Romexpo. Cei care nu şi-au cumpărat încă bilet o pot face chiar înaintea concertului, pentru că, spun organizatorii, mai sunt locuri libere.

Toate biletele din zona Golden au avut preţul de 140 de lei, dar au fost epuizate, aşa că cei care vor să ia parte la eveniment o vor putea face doar din zona Silver Circle, acolo unde mai sunt disponibile în acest moment bilete, la preţul de 120 de lei. „Biletele din Golden Circle s-au vândut imediat“, a precizat Adi Bucurei, reprezentant Eventim.

De unde cumpărăm bilete

În ceea ce priveşte modul în care biletele rămase mai pot fi cumpărate, Bucurei spune că doritorii îşi pot achiziţiona un bilet de intrare atât online, de pe site-urile evenitm.ro şi easytickets.ro, cât şi de la intrarea în Pavilionul Central de la Romexpo. „Biletele se vor pune în vânzare şi la intrarea în locaţie, astăzi, de la ora 15.00“, a declarat Adi Bucurei.

YellLow este prima trupă bucureşteană care va urca pe scenă în deschiderea concertului Hurts, de la ora 19.15, fiind urmată de Grimus, o trupă românească care a reuşit în opt ani să împartă scena cu nume importante din muzică, precum Red Hot Chili Peppers.

Concertul Hurts de la Bucuresti face parte din „The Exile Tour 2013“, turneul de promovare a noului album, iar în cadrul evenimentului vor putea fi ascultate live, în premieră, „Miracle“, „Somebody To Die For“, „Exile“, „Blind“ sau „Sandman“, alături de hit-uri ca „Wonderful Life“ si „Better Than Love“. Evenimentul va începe la ora 18.45 şi se va încheia la ora 11.00.

Britanicii de la Hurts cântă „synthpop“, un gen muzical provenit dintr-o combinaţie de muzică pop, new wave şi muzică electronică. Trupa Hurts s-a format în anul 2009 şi a lansat, până în prezent, două albume: „Happiness“ şi „Exile“. Ambele albume au ajuns în top zece în Marea Britanie, Germania, Austria, Suedia, Polonia şi Finlanda.

Turneul pentru promovarea albumului „Exile“ a început pe data de 5 octombrie, în Ucraina, şi se va încheia pe 22 noiembrie, în Luxemburg. În total, cei doi muzicieni vor susţine 24 de concert pentru „The Exile Tour“.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Începe weekendul Summer Well!

Hurts revine în România! Două zile de distracţie la Festivalul Summer Well 2012 de la Domeniul Ştirbey

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite