Cum se pot achita taxele şi impozitele locale în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, le reaminteşte cetăţenilor că, pentru a-şi achita impozitele şi taxele locale, au la dispoziţie mai multe mijloace electronice de plată, astfel încât să evite aşteptatul la cozi în faţa ghişeelor.

Astfel, în Sectorul 6, modalităţile de plată a impozitelor şi taxelor locale sunt următoarele:

- online prin ghiseul.ro

- prin infochioşcuri, cu ajutorul cardului bancar

- prin e-banking

- plata electronică prin POS

- cash, direct la ghişeu

Până pe 20 aprilie, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sector 6 - în acţiunea de colectare a impozitelor şi taxelor datorate bugetului local de către contribuabilii din sector - a încasat  86.245.807 lei, procentul fiind de 41,59% din bugetul previzionat pentru acest an.

Pe 31 martie a expirat primul termen de plată a impozitelor datorate la bugetul local şi, ca urmare, după această dată s-au intensificat cţiunile de urmărire şi executare silită.

Astfel, în primele trei luni ale anului,  s-a înregistrat o creştere a încasărilor cu 8,7% mai mult decât în anul trecut, ca urmare a transmiterii înştiinţărilor anuale, dar şi ca urmare a acţiunilor de executare silită.

Intensificarea acţiunilor de executare silită a persoanelor care nu şi-au achitat impozilele şi taxele din anii precedenţi, s-a concretizat prin identificarea conturilor bancare sau a locurilor de muncă a acestora şi instituirea de popriri pe conturi bancare, pe venituri, după caz, în vederea recuperării debitelor restante.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite