Cum se fură trotinetele electrice în Bucureşti. Poliţia Capitalei explică modul de operare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trotinete electrice

20 de trotinete electrice au fost furate de pe străzile Capitalei în ultima perioadă, de un bărbat de 36 de ani, a informat Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei a fost sesizată de către reprezentanţii unei firme că în ultima perioadă au fost furate mai multe trotinete electrice lăsate pe stradă pentru a fi închiriate. Poliţiştii au prins un bărbat suspectat de furt, care ar fi vândut o parte din trotinetele electrice sustrase, iar pe altele le-a vopsit şi le-a închiriat.

Conform Poliţiei Capitalei, vineri seară, în jurul orei 23.30, Secţia 23 Poliţie a fost sesizată de către reprezentantul unei firme că în ultima perioadă, prin dezactivarea sistemului GPS, mai multe trotinete electrice au fost furate de pe stradă din Bucureşti.

Poliţiştii au stabilit că autorul furturilor este un bărbat de 36 de ani din Bucureşti. În total, ar fi furat 20 de trotinete electrice, în valoare de 40.000 de lei. 

Pentru a nu fi recunoscută firma cărora le aparţineau de drept trotinetele electrice, bărbatul le-a vopsit, pe unele dintre ele reuşind să le vândă, iar pe altele să le închirieze.

Potrivit sursei citate, au fost recuperate toate cele 20 de trotinete electrice şi predate firmei păgubite.

VIDEO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite