Concurs de aruncat cu brazii, în Parcul Drumul Taberei, sâmbătă de la ora 16.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi cei care vor să participe la concursul inedit, sunt aşteptaţi în parcul Drumul Taberei din Capitală.    FOTO - http://www.thejournal.ie
Toţi cei care vor să participe la concursul inedit, sunt aşteptaţi în parcul Drumul Taberei din Capitală.    FOTO - http://www.thejournal.ie

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană şi Centrul Cultural European, organizează sâmbăta aceasta un concurs inedit de aruncat brazi, în premieră pentru ţara noastră.

Parcul Drumul Taberei din Capitală va găzdui sâmbătă 12.01.2013, prima ediţie a concursului de aruncat brazii. Începând cu ora 16.00 toţi cei care cred că pot stabili o performanţă aruncând cu bradul, sunt aşteptaţi la concursul inedit organizat de Pirmăria Sectorului 6.

Această întrecere este o replică a unui eveniment care se desfăşoară anual în Germania şi care a devenit o adevărată tradiţie de după sărbătorile de iarnă. Concret, competiţia constă în exerciţii celor asemănătoare probelor de aruncarea cu suliţa.

Brazii care vor fi aruncaţi sunt cei strânşi până acum din Sectorul 6 şi vor fi puşi la dispoziţia concurenţilor de către Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană.

Se vor acorda premii surpriză celei mai lungi aruncări, celei mai originale, dar şi aruncării care strânge cele mai multe aplauze din partea spectatorilor.

Ulterior, din cei peste 1000 brazi strânşi de către ADPDU Sector 6 va fi alcătuit cel mai mare foc de tabără care va marca trecerea sărbătorilor de iarnă. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite