Circulație blocată pe linia tramvaiului 41

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia tramvaiului 41 este blocată miercuri după-amiaza pe Şoseaua Crângaşi, pe ambele sensuri, din cauza unui eveniment de circulaţie, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti pe reţeaua X, fostă Twitter, potrivit Agerpres.

Accident pe linia de tramvai 41 - Foto Facebook Info Trafic România
Accident pe linia de tramvai 41 - Foto Facebook Info Trafic România

UPDATE Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată la ora 19:16, după 3 ore şi 19 minute de întrerupere, informează Societatea de Transport Bucureşti. "S-a reluat circulaţia vagoanelor liniei 41, pe Şoseaua Virtuţii. Durata întrerupere: 199 minute", au anunţat reprezentanţii societăţii.

UPDATE: Trei mașini au fost implicate în gravul accident de circulație, iar una a ajuns pe linia de tramvai. Accidentul s-a produs pe Șoseaua Virtuții, în dreptul Podului Ciurel, în București. Linia tramvaiului 41 este blocată pe ambele sensuri de circulație. La fața locului au primit îngrijiri medicale patru persoane, iar o persoană conștientă a fost transportată la Spitalul Militar, relatează Antena 3.

Potrivit sursei citate anterior, șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezutatele au fost negative.

Traficul în zonă este îngreunat, potrivit unui martor. 

Ca sa nu mai injurati STB-ul: accident auto pe linia lui 41 la Pod Ciurel, blocate ambele sensuri ale liniei de tramvai.E de durata.”, a scris cel care a realizat fotografia pe Facebook.

Accident pe linia de tramvai 41 — foto Facebook Thomas Ciprian
Accident pe linia de tramvai 41 — foto Facebook Thomas Ciprian

Știre inițială : „Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit gardul protector pe care l-a avariat, ricoşând într-un autobuz din linia 201", au transmis reprezentanţii societăţii, conform sursei citate.

Fluxul de călători a fost preluat de linia de navetă de autobuze 641, între Ghencea şi Piaţa Presei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite