Cât de des sunt dezinfectate mijloacele de transport din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezinfectare mijloace de transport FOTO STB
Dezinfectare mijloace de transport FOTO STB

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti spun că mijloacele de transport în comun din Bucureşti sunt dezinfectate zilnic pentru a preveni răspândirea infecţiei cu noul coronavirus.

„STB SA intensifică eforturile de curăţare, igienizare şi dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în circulaţie, pentru a oferi un mediu sigur de deplasare călătorilor, respectând toate măsurile de prevenire a infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, conform prevederilor legale“, anunţă reprezentanţii societăţii de transport în comun din Capitală, citaţi de Click

Procesul de decontaminare se efectuează zilnic, folosind substanţe pe bază de clor, care distrug virusurile, şi se aplică în interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor. 

Însă, avertizează STB, pentru a menţine un grad sporit de confort este important ca fiecare călător în parte să tină cont de recomandările privind conduita socială responsabilă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. 

Călătorii sunt obligaţi să moarte mască şi să păstreze distanţa regulamentară de 1,5 m. Urcarea în autovehicule se face doar prin uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi şi se pot ocupa scaunele din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare.

Va mai recomandam:

Controale la magazine de cartier, terase şi mijloace de transport. Poliţiştii au dat amenzi de peste 600.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite