Biciclist lovit cu intenție de un șofer de ride-sharing în București

0
Publicat:

Un biciclist a fost acroșat, cu intenție, de către un șofer de ride-sharing, pe o stradă din capitală.

Șoferul l-a acroșat pe biciclist în trafic
Șoferul l-a acroșat pe biciclist în trafic FOTO Shutterstock

Incidentul a avut loc marți, 30 ianuarie, când în jurul orei 10.40, un bărbat care se deplasa pe bicicletă pe o stradă din Sectorul 2 a fost acroșat cu intenție de către un alt participant la trafic, potrivit Poliției Capitalei.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secției 7 Poliție, anunțat prin 112 la ora 12.30, care a constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor, a fost depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului, în calitate de conducător auto de tip ride-sharing.

De asemenea, la fața locului s-a prezentat și un echipaj de prim ajutor care a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare. În baza probatoriului administrat, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite