Andrea Bocelli vine pentru prima oară în România. Vezi unde va cânta şi cât costă biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenorul italian Andrea Bocelli va cânta pentru pentru prima dată în faţa publicului român, pe 10 mai 2013, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. După tratative care au durat mai mult de un an, organizatorii au reuşit să îl convingă pe cunoscutul tenor să vină şi la noi.

De-a lungul anilor, au existat numeroase speculaţii în presă despre un posibil show al lui Andrea Bocelli în România, fanii români au semnatchiar şi petiţii online în încercarea de a convinge organizatorii de concerte să îl aducă pe cunoscutul artist în ţara noastră, se arată în comunicatul emis Project Events şi European Events Service. În comunicat se mai spune că negocierile pentru aducerea lui Andrea Bocelli la Bucureşti s-au întins pe o durată de peste un an.

Astfel, pentru prima oară în România, pe 10 mai 2013, în Piaţa Constituţiei din Capitală, românii vor avea şansa să petreacă o seară în compania "Legendei noului mileniu", cum a fost numit Andrea Bocelli de marii critici ai lumii, şi să fredoneze alături de artist melodii precum: "Time To Say Goodbye", "Con te Partiro", "Vivo Per Lei", "Besame Mucho" şi "Nessun Dorma".

Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958, în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de 6 ani începe să ia lecţii de pian, flaut şi saxofon. Din nefericire copilăria sa a fost marcată de un eveniment nefericit. Născut cu glaucom grav, artistul orbeşte total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident, el câştigă prima sa competiţie muzicală, Margherita d'Oro in Viareggio, cu melodia "O sole mio".

Cariera sa îşi are debutul la Festivalul San Remo, în 1994, la secţiunea dedicată debutanţilor, unde câştigă cu melodia "Calmo della Sera". Imediat după festival, Bocelli lansează primul său album, ce poartă titlul melodiei câştigătoare.

Recunoaşterea internaţională vine în 1996, odată cu lansarea melodiei "Con te Partiro", care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită "Time to Say Goodbye", piesă ascultată în toate colţurile lumii. Albumul intitulat "Romanza", ce cuprinde melodia pe care milioane de fani voiau să o asculte la infinit, a depăşit toate recordurile de vânzări.

În 1997 îşi face debutul şi în operă, interpretând cu succes părţi din "Madame Butterfly" şi "Tosca".
Deşi iubeşte muzica, iniţial Andrea Bocelli s-a pregătit pentru o carieră de avocat. El a obţinut titlul de Doctor în avocatură şi chiar a lucrat o perioadă ca avocat la curtea de justiţie din Pisa. De-a lungul timpului, cu fiecare concert susţinut, reacţiile oamenilor din public l-au convins că adevărata sa menire este de a încânta şi emoţiona oamenii prin melodiile pe care le interpretează cu atâta pasiune.

Pentru toţi cei ce îşi doresc să-l asculte live pe Andrea Bocelli, biletele se pun în vânzare luni şi pot fi cumpărate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Există şase categorii de preţuri pentru bilete cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare. Preţurile biletelor sunt: zona VIP - 1.400 de lei, categoria I - 900 de lei, categoria a II-a - 750 de lei, categoria a III-a - 550 de lei, categoria a IV-a - 350 de lei, categoria a V-a - 250 de lei şi "în picioare" (fără loc) - 150 de lei.

BucureștiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite