Ziua Mondială a Asistenţei Sociale. Eveniment special la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Noua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Servicii Sociale (DSS) Braşov , împreună cu Asociaţia Asistenţilor Sociali din România  (AsProAs), organizează în data de 17 martie un eveniment prilejuit de ,,Ziua Mondială a Asistenţei Sociale”.

Cu aceeaşi ocazie, în cadrul ”Zilei porţilor deschise”, începând cu ora 11.00, la Căminul pentru Persoane Vârstnice de pe strada Gladiolelor nr. 4 (în cartierul Noua), Direcţia de Servicii Sociale oferă posibilitatea publicului larg de a vizita centrele care oferă servicii sociale şi au sediul în clădirea Căminului pentru Persoane Vârstnice.

Vor fi prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, ONG-uri din municipiu, studenţi ai Universităţii Transilvania din Braşov, Facultatea de Sociologie şi Comunicare – Specializarea Asistenţă Socială, precum şi elevi ai liceelor din municipiul Braşov.

Directorul DSS, Mariana Topoliceanu, a afirmat că la eveniment vor fi prezenţi specialişti în domeniu, de la asistenţi sociali la psihopedagogi sau psihologi, dar vor fi invitaţi şi elevi au claselor terminale din mai multe licee braşovene.

„Pentru ca elevii să înţeleagă mai bine specificul activităţii noastre, vom pregăti o acţiune de tip «Biblioteca Vie». «Cărţi» vor fi specialiştii din domeniul asistenţei sociale, iar «cititori» vor fi elevii. În acest mod, printr-o discuţie liberă, elevii vor putea afla detaliile despre această activitate”, a declarat Topoliceanu.
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite