Weekend plin în cabanele de la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Chiar dacă suntem încă departe de sezonul de schi, turiştii preferă şi la acest sfârşit de săptămână muntele. Majoritatea pensiunilor din staţiunile braşovene sunt complet ocupate în acest weekend.

Ofertele proprietarilor de pensiuni, pentru această perioadă sunt variate, iar preţurile sunt destul de accesibile. Cele mai căutate vile sunt cele care se pot închiria complet pentru un minisejur la munte. 


În Râşnov, Bran, Moeciu, Poiana Mărului, Fundata, o pensiune cu cinci sau șase camere se închiriază integral cu 800-900de lei, pentru două nopți. Turiștii care optează pentru acest tip de ofertă au tot confortul necesar, însă trebuie să se îngrijească singuri de mesele servite la pensiune.


În afară de grupuri, există și foarte mulți turiști care și-au rezervat din timp o cameră dublă într-o pensiune de două sau trei margarete. Aceștia au scos din buzunar între 80 și 120 de lei, pe noapte, în funcție de facilitățile pe care le au la dispoziție.


Oferte de tomnă, la hoteluri


Turiștii ceva mai pretențioși au optat în acest weekend pentru un sejur la unul dintre hotelurile de patru stele din zona Brașovului. Prețurile trec aici de 100 de euro, de persoană, pe noapte, însă musafirii au micul dejun inclus, acces la piscină și se pot răsfăța la SPA. 


Și turiștii amatori de plimbări în aer liber au ce să facă în această perioadă la munte. Centrele de închirieri ATV-uri, biciclete sau motociclete sunt deschise și aplică tarife de extrasezon.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite