Un pieton a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce au traversat neregulamentar şi au fost loviţi de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cele trei accidente s-au produs într-o singură zi pe străzile din municipiul Braşov. Toţi cei trei bărbaţi care au fost accidentaţi au traversat neregulamentar strada.

Cel mai grav accident s-a produs aseară pe Calea Feldioarei. Un bărbat care nu a fost încă identificat şi fost accidentat mortal de o şoferiţă de 29 de ani. Bărbatul traversa prin loc nepermis. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza sunt efectuate verificări de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov pentru stabilirea identităţii persoanei decedate şi circumstanţelor producerii evenimentului.

Tot ieri, un bărbat de 71 de ani a fost lovit de o maşini pe Calea Bucureşti. Omul se afla pe trecerea de pietoni, dar semaforul era roşu. În urma accidentului bărbatul a fost grav rănit, a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde a rămas internat. Un alt pieton, de 64 de ani a fost şi el rănit grav şi internat în spital după ce a fost lovit de o maşină pe strada Zizinului. Şi de această dată pietonul a traversat prin loc nepermis. 

Potrivit statisticilor Poliţiei Braşov cele mai grave accidente care se produc în municipiu sunt cele în care sunt implicaţi pietoni. Fie aceştia traversează neregulamentar, fie şoferii nu le acordă prioritate. Pentru a scădea numărul de accidente rutiere în 2016, Poliţia a făcut nu mai puţin de 800 de razii pe străzile din oraş. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite