Un bătrân de 80 de ani din Făgăraş şi-a ucis soţia după care s-a aruncat în faţa trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au ridicat probe din locuinţa celor doi. FOTOArhivă.
Poliţiştii au ridicat probe din locuinţa celor doi. FOTOArhivă.

Fiul celor doi bătrâni a trecut prin momente de groază ieri după-amiază. Mai întâi a fost anunţat că tatăl său s-a sinucis. Când s-a dus acasă să îşi anunţe mama a găsit-o fără suflare. Poliţiştii au stabilit că femeia a fost ucisă chiar de soţul ei care şi-a pus apoi capăt zilelor.

Bărbatul era cunoscut ca un om violent, dar nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Omul şi-a sugrumat soţia, după care s-a aruncat în faţa unui tren care circula pe ruta Braşov-Sibiu. Poliţiştii au găsit prima data cadavrul bărbatului. I-au anunţat fiul despre tragedie, iar când acesta a mers să îşi anunţe mama, a găsit-o fără suflare în locuinţă.

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că, între victimă şi soţul acesteia, N.V, în vârsta de 80 ani, existau neînţelegeri mai vechi. În interiorul locuinţei a fost identificat un bilet care pare a fi scris de numitul N.V. în care acesta îşi justifica acţiunile, cercetările ce se vor efectua în cauză, urmând a stabili autorul acestui bilet.  Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor ce au condus la comiterea faptei“ se arată în comunicatul poliţiştilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite