Un bărbat din Braşov a fost salvat de la sinucidere de un mesaj pe o reţea socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un braşovean a fost găsit de poliţişti în Gara Dârste după ce i-a transmis un mesaj de adio fiului său FOTO wikipedia
Un braşovean a fost găsit de poliţişti în Gara Dârste după ce i-a transmis un mesaj de adio fiului său FOTO wikipedia

Un bărbat de 58 de ani din Braşov i-a trimis fiului său din Timişoara un mesaj de adio. Tânărul a sunat la 112, iar poliţiştii au reuşit să-l găsească pe braşovean înainte ca acesta să încerce să-şi pună capăt vieţii.

Un bărbat din Timişoara a sunat miercuri dimineaţă la 112 şi a reclamat că tatăl său, în vârstă de 58 de ani, care locuieşte la Braşov, i-a trimis, prin intermediul unei reţele sociale, o scrisoare care prezenta caracteristicile unui bilet de adio. 

Extrem de îngijorat, bărbatul a apelat la ajutorul poliţiştilor braşoveni, care au pornit în căutarea tatălui său, într-o cursă contra cronometru. 

„De îndată, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov –Secţia 4 Poliţie Braşov, Poliţia Municipiului Săcele, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, care au format echipe de căutare a bărbatului pe raza de competenţă. 

În aproximativ 40 de minute de la sesizare, forţele de ordine au depistat persoana în cauză, în zona Gării Dârste, în proximitatea căii ferate, aceasta aflându-se într-o vădită stare de dezorientare”, a declarat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov. 

Bărbatul a fost preluat de către poliţişti şi condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea clarificării stării de fapt şi acordării sprijinului necesar în astfel de situaţii.

Vă mai recomandăm:

Furt ca-n Evul Mediu în era internetului. Modul de operare ales de patru hoţi din Braşov

A vrut să-şi asiste soţia la naştere, dar a fost la un pas să fie chiar el operat. „M-au întrebat dacă sunt epilat pe abdomen”

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite