Tânărul care şi-a înjunghiat mama în timp ce era sub influenţa drogurilor a fost condamnat la trei ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Ioan Boboc şi-a atacat mama în luna septembrie a anului trecut. Înainte de atac a postat pe fabook mai multe mesaje religioase. A fost arestat imediat după agresiune, şi-a recunoscut fapta, iar acum a fost condamnat la trei aani de închisoare.

Tânărul de 24 de ani a fost acuzat de tentativă de omor şi judecat în stare de arest la Tribunalul Braşov. Magistraţii l-au condamnat la 3 ani de închisoare pentru atacul de anul trecut. În plus instanţa îl obligă pe tânăr să facă şi tratament medical pentru a scăpa de dependenţa de droguri. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel. Mama tânărului nu a cerut daune astfel că bărbatul nu va trebui să plătească despăgubiri.

Vlad Ioan Boboc  şi-a atacat mama în seara de 22 septembrie aparent fără niciun motiv. Agresiunea a fost una cruntă, iar femeia a fost la un pas să-şi piardă viaţa. A fost înjunghiată de mai multe ori şi lovită cu pumnul în zona feţei. La momentul comiterii faptelor, tânărul era sub influenţa drogurilor.

Tânărul a fost reţinut imediat după comiterea faptei şi a spus că şi-a atacat mama pentru că a vrut să scoată demonii din ea. Şi pe facebook tânărul a făcut câteva postări alarmante. „Ceea ce vă spun mi-a fost comunicat de Dumnezeu cel Atotputernic. Amin. Slavă Numelui Sau.”, „Oricine va şterge sau va modifica ceea ce scriu eu (Cu voia Domnului) va muri.”

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite