Tabără ilegală pentru elevi, la Moeciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabără ilegală în staţiunea Moeciu de Jos! 20 de copii de la Şcoala Generală Regina Maria din Sibiu au fost cazaţi la o pensiune fără nicio autorizaţie! Mai mult condiţiile de cazare erau improprii: lenjeria uzată, muşte în camere şi mizerie în bucătărie. Profesorii i-au luat pe micuţi de acasă pe semnătură, fără a încheia niciun contract cu reprezentanţii pensiunii. 

Însoţitoarea elevilor spune că nu a făcut contract pentru că a contactat reprezentanţii pensiunii pe Internet. „Am fost cu familia în urmă cu trei ani şi am sta o săptămână, după care am venit anul următor cu copiii din clasa pe care o conduc. Toţi s-au simţit foarte bine, i-am întrebat dacă vor să continuăm şi anul acesta cu o tabără. Au fost de acord  să venim aici“, a explicat învăţătoarea Delia Pastramă pentru Nova Tv.

image

De cealaltă parte, Ionuţ Spătaru, şeful Protecţiei Consumatorului din Braşov, spune că este vorba de „o unitate de cazare de cazare neautorizată. Nu au aviz de la pompieri, bucătăria nu este autorizată,  persoanele care prepară hrana nu sunt autorizate, nu au carnete de sănătate, nu ştim de unde provin aceste produse pe care dânşii le servesc copiilor“.

Ionuţ Spătaru, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Braşov

În prezent, proprietarii sunt plecaţi în America, iar adminstratorii unităţii sunt pasibili cu o amendă de până la 30.000 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite