Sărbătoarea Roadelor Pământului, la Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săcelenii sunt aşteptaţi în weekend la o mare petrecere, în Piaţa Libertăţii.

Căsuţele stand vor găzdui producători de brânzeturi, carne şi legume dar şi meşteşugari de ouă încondeiate, păpuşi, ţesături şi arme medievale. În cadrul expoziţiei va fi prezent şi Muzeul de Etnografie din Săcele, cu obiecte specifice zonei. Astfel, turiştii vor avea posibilitatea de a degusta produse naturale din gospodăriile localnicilor dar şi de a încerca să deprindă din meşteşugurile săcelene, toate acestea pentru a readuce în actualitate tradiţiile specifice zonei.

Printre artiştii care vor fi prezenţi pe scenă se numără Claudia Miriţescu, Marius Dragomir, Adriana Ciocan dar şi ansambluri folclorice precum "Ansamblul Astra", "Ansamblul Plaiurile Dumbrăviţei","Ansamblul Măgura", "Ansamblul Flori de Castan", "Ansamblul Cetăţuia" şi "Ansamblul Keknfelecs" din Săcele. În afară de spectacol, pe participanţi îi aşteaptă multe alte surprize: jocuri de lumini, foc de artificii, expoziţii de produse şi meşteşuguri tipic săcelene şi concursuri.

Scopul evenimentului este de a promova specificului regional precum şi dezvoltarea potenţialului turistic al zonei Săcele.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite