S-au adunat fondurile necesare pentru campania „13 Nuanţe de român“. Filmările încep săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anda şi Dragoş Teglaş
Anda şi Dragoş Teglaş

Campania „13 Nuanţe de Român“ a ajuns la final şi a fost una reuşită: s-au strans toti banii solicitaţi – peste 12.000 de lire sterline.

Anda şi Dragoş Teglaş, fraţii  din Râşnov adoptaţi de londonezi, promit că vor drămui fiecare bănuţ, astfel încât fiecare român care a susţinut această campanie să fie mândru că banii lui s-au dus unde trebuie.

Până în noaptea de Înviere, s-au strâns peste 12.000 de lire, adica 104% din fondurile solicitate public pentru realizarea filmului despre românii de succes din Marea Britanie. 

Filmările încep de săptămâna viitoare, iar filmul va fi gata la sfârşitul lunii iunie, cand va avea loc şi premiera. Campania „13 Nuanţe de Român“ este un proiect care a început în urmă cu 40 de zile. 

Cei patru tineri implicaţi în acest proiect au reuşit să-i adune la un loc pe românii din ţară şi pe cei din diasporă, care vor să arate lumii întregi o altă imagine a României decât cea promovată de o mare parte a presei britanice.

În numai câteva zile de la lansarea campaniei, aceasta a devenit virală pe internet. Pe lângă oameni simpli, şi multe vedete susţin documentarul „13 Nuanţe de Român“. Mesajele lor au fost văzute de zeci de mii de oameni din peste 135 de ţări. Numai mesajul lui CRBL a fost văzut de aproape 80.000 de persoane în doar câteva ore.

Nu doar românii au donat bani pentru campanie, ci şi englezii

Bugetul total al filmului este de 21.000 de lire. După ce vor fi impozitaţi cu 20%, banii strânşi din donaţii vor merge în finanţarea documentarului. Diferenţa până la 21.000 de lire va fi acoperită de investitori privaţi şi de compania fraţilor Anda şi Dragos Teglaş („This is Insomnia“) care produce documentarul „13 Nuante de Român“. Filmările vor începe în cursul săptămânii viitoare, iar filmul va fi gata la sfârşitul lunii iunie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite