Reduceri în staţiunile montane pentru cei care poartă numele de Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poiana Braşov este cea mai aglomerată staţiune montană din ţară. FOTOAdevărul
Poiana Braşov este cea mai aglomerată staţiune montană din ţară. FOTOAdevărul

Hotelierii au decis să facă oferte pentru a atrage cât mai mulţi turişti. Norocoşii care se numesc Andrei au reduceri la cazare, dar şi la restaurant..

Un hotel de patru stele din Poiană oferă un pachet de două nopţi la preţul de 440 lei pe cameră, iar cei care poartă numele Sfântului Andrei au o reducere de 25%în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie la restaurantul hotelului. Tot în Poiană sunt oferte de genul plăteşti două nopţi, stai trei. Preţurile pleacă de la 120 de euro de persoană. Pachetul incluse şi micul dejun, dar şi cina festivă de Ziua Naţională, scrie gazetabrasovului.ro.

La Predeal preţurile la pachetee turistice pleacă de la 250 de lei de persoană pentri trei nopţi de cazare. În plus primesc vin din partea casei şi 10% redudere dacă iau masa la resturantul hotelului.

În Braşov preţurile pleacă de la 100 de lei pe noapte.

Oferte şi în Moieciu, Bran şi Fundata

La pensiunile de două stele, pachetul pentru diouă nopţi de cazare şi demipensiune este de 250-275 de lei, iar la hotelurile de trei stele între 500 şi 650 de lei. Gazdele oferă vin fiert din partea casei şi focuri de tabără de 1 Decembrie.

La Cheile Gărdinştei, cel mai mare complex hotelier din Fundata preţurile pleacă de la 140 de lei pe noapte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite