Record de căsătorii în minivacanța de Sfânta Maria la Brașov

0
Publicat:

În weekendul prelungit de Sfânta Maria, la Starea Civilă din Brașov vor fi oficiate zeci de căsătorii, un număr record comparativ cu alte luni ale anului. Luna august aduce acasă mulți brașoveni din diaspora, determinând numeroase cupluri să-și programeze nunțile în această perioadă.

Zeci de căsătorii au loc în weekend la Brașov - Foto Arhivă
Zeci de căsătorii au loc în weekend la Brașov - Foto Arhivă

La Starea Civilă din cadrul Primăriei Brașov vor fi oficiate zeci de căsătorii, în weekendul prelungit, inclusiv trei ceremonii în aer liber, organizate în afara Primăriei. Aceste evenimente în aer liber devin tot mai populare printre brașoveni, chiar dacă sunt considerabil mai costisitoare, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.

Avem 37 de cununii sâmbătă și duminică. Astfel, sâmbătă vor fi 28 de căsătorii oficiate la sediu și două pe teren, iar duminică vom avea șase la sediu și una pe teren. Deja în ultimii ani vedem cum crește numărul celor care solicită ca oficierea căsătoriei să se facă fie la sala de nunți, fie în parc, în locuri importante pentru ei. Numai în acest an am avut 16 oficieri de căsătorie pe teren, la care se adaugă cele trei din weekend”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Oficierea căsătoriei la Primărie este gratuită în timpul săptămânii. Sâmbăta, taxa este de 150 de lei, iar duminica ajunge la 320 de lei. Dacă ceremonia are loc în afara sediului Primăriei, costul este de 1000 de lei, plus taxa de weekend, dacă e cazul. Indiferent de zi, taxa pentru serviciile foto-video este de 40 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite