Protest la Protecţia Consumatorului din cauza salarizării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
protectia consumatorului brasov

Funcţionarii din Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului au decis spontan să protesteze astăzi, între orele 12.00 -13.00, nemulţumiţi de nivelul de salarizare, cu mult mai redus decât, spre exemplu, al colegilor de la Direcţia Sanitar-Veterinară.

„Această acţiune are menirea de a atrage atenţia asupra salarizării inacceptabil de mici a fucnţionarilor publici din cadrul insituţiei şi a discordanţelor extrem de mari care există pe plan salarial între aceştia şi ceilalţi funcţionari cu atribuţii similare. Nemulţumirea survine în contextul în care, în aceste zile, se ia în discuţie o eventuală aliniere a salariilor fucnţionarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale funcţionarilor din alte instituţii cu atribuţii similare, lucru care a creat de-a lungul timpului o amplă nemuţumire”, a precizat cms. Iuliu Dîrstaru, din partea sindicatului funcţionarilor publici.

Acesta a precizat că activitatea instituţiei nu va fi afectată pe perioada protestului şi a anunţat că, dacă lor semnalul de alarmă  nu este luat în considerare, urmează acţiuni de protest mult mai ample.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite