Primăria montează 20 de toalete publice după ce braşovenii şi turiştii s-au plâns de lipsa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
20 de toalete vor fi montate pe domeniul public
20 de toalete vor fi montate pe domeniul public

Toatele ecologice vor fi montate în zonă parcurilor, dar şi în Poiana Braşov unde nu există toalete publice permanente. O firmă se va ocupa zilnic de igienizarea şi parfumarea lor.

În Braşov sunt acum doar cinci toatele publice, toate în centru. Primăria a primit numeroase solicitări de la braşoveni, dar şi de la turişti, astfel că a decis să monteze 20 de toalete publice ecologice în mai multe zone din oraş. Primăria a căutat şi o firmă care să se ocupe de curăţarea toaletelor şi parfumarea lor zilnică. O firmă s-a arătat dispusă să facă acest lucru. Toaletele ecologice vor fi amplasate astfel: câte patru bucăţi în Parcul Tractorul şi zona Lacului Noua, respectiv câte două în Poiana Braşov, Parcul Trandafirilor, Parcul Ursul, Parcul Livada Poştei, Scuar Berzei, Parc Centrul Civic. 

„Având în vedere solicitările de la cetăţeni, în principal de la părinţii care se plimbă cu copiii prin parcuri, am luat decizia de a mai face o încercare în acest sens şi de a găsi o firmă care să le asigure şi întreţinerea zilnică. Dacă oferta depusă corespunde cerinţelor, este posibil ca până la finele acestei luni să fie montate“, a declarat administratorul public al oraşului, Miklos Gantz. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite