Polițist prins vânzând cocaină, în uniformă. Permisul auto îi fusese luat recent pentru că zburase cu 240 km/h pe o stradă din Brașov

0
Publicat:

Un polițist brașovean a fost prins de colegi în timp ce vindea droguri. Polițistul era cunoscut că încalcă legea. El rămăsese recent fără permis fiind prins de radar gonind pe o stradă din Brașov cu 240 km/h.

Polițistul din Brașov prins cu droguri SURSA Facebook Europol
Polițistul din Brașov prins cu droguri SURSA Facebook Europol

Un polițist brașovean a fost prins de colegii săi de la DIICOT având asupra sa droguri, pe care le vindea.

Radio România Brașov FM a anunțat că, din informațiile obținute din interiorul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițistul era nu numai consumator, ci și traficant de droguri.

Sursa citată precizează că polițistul era angajat la Secția 5 de Poliție Brașov și se afla în timpul său liber când a fost prins de colegi cu substanțele interzise.

Colegii săi îl cunoșteau drept un rebel, care trăia la limita legii și chiar dincolo de ea. Nu cu multă vreme în urmă, acesta a fost surprins la volanul mașinii în timp ce conducea cu viteza de 240 de km/h, prin Brașov, pe strada Făgărașului, astfel că a rămas fără permisul de conducere.

Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la <implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean>, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV.

De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului.

Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, au precizat polițiștii brașoveni, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Sindicatul Europol susţine că inculpatul ar fi fost prins în timp ce vindea cocaină, fiind îmbrăcat chiar în uniforma de poliţist. 

„Unii <colegi> au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună <acoperire> pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.

Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineață, printre blocurile unui cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui <client> mai special.

Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale.

Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?!“, a transmis Europol într-o postare pe Facebook.

Polițistul care vindea droguri a fost reținut de colegii săi și condus în arestul Poliției Brașov, unde va petrece 24 de ore, înainte să fie trimis în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite