Origami şi desen, de Ziua Apei, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 copii de la centrele de plasament din Braşov vor putea viziona desene animate pe tema protejării mediului şi vor participa la ateliere de desen şi de origami.

Centrul de Voluntariat Braşov, împreună cu Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu" Braşov şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov, organizează mâine, de Ziua Modială a Apei mai multe evenimente.

Astfel, tinerii de la  Centrului de Voluntariat Braşov îi vor implica într-o acţiune cu titlul „Apa în viaţa noatră" pe copiii din centrele de plasament, prin care vor confecţiona obiecte folosind tehnica origami, vor viziona filme de desene animate, se vor juca şi vor desena.

Acţiunile vor continua în Parcul Central „Nicolae Titulescu", unde se vor remonta plăcuţe conţinând denumirile diferitelor specii de arbori şi plante în limba română şi limba latină.

Ele au fost realizate în cadrul proiectului „Prietenul din parc", implementat în decursul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2010.

Tot mâine seară, începând cu ora 19.00, braşovenii sunt invitaţi la Centrul de Tineret Braşov - din strada Suişul Castelului nr. 1-3, pentru a viziona filme de scurt metraj despre importanţa protejării apei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite