Oltchim se antrenează pentru Liga Campionilor cu Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În devansul etapei a XV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni, astăzi, de la ora 16.30, în deplasare, campioana Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

Întrucât campioana Oltchim Râmnicu-Vâlcea va întâlni, pe 6 februarie, pe propriul teren, pe Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin, „chimistele“ şi „rulmentistele“ se vor duela în devans, în această seară. Meciul va fi transmis, în direct, de Digi Sport.

Astfel de meciuri reprezintă teste adevărate pentru echipa noastră. Dacă în anii trecuţi acest meci era un adevărat derby de campionat, acum Oltchim este marea favorită a confruntării.

Noi vom face tot posibilul să nu ne facem de ruşine şi să scoatem un rezultat cât mai bun. Trecem printr-o perioadă destul de bună, cu rezultate pozitive, iar noi ne dorim să continuăm pe acelaşi drum“, a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

După 14 etape, Oltchim este singura echipă neînvinsă din Liga Naţională, având victorii pe linie, în timp ce Rulmentul este pe locul zece în ierarhie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite