O tânără şi-a bătut joc de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanca, în vârstă de 25 de ani, şi-a pierdut buletinul şi două carduri bancare şi a crezut că le recuperează mai uşor dacă se duce la Poliţie şi spune că a fost tâlhărită.

Poliţiştii spun că tânăra a depus plângere în data de 3 februarie, când i-a sesizat pe oamenii legii că, în timp ce mergea pe B-dul Griviţei, a fost tâlhărită de mai mulţi indivizi, care i-au furat portofelul, în care avea buletinul şi două carduri bancare. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a-i identifica pe presupuşii autori ai faptei, dar, după zile întregi de anchetă, au descoperit că reclamanta i-a păcălit.

„În urma investigaţiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în realitate, reclamanta şi-a pierdut, în împrejurări necunoscute, portofelul respectiv, iar apoi a reclamat că a fost victima unei tâlhării, în speranţa urgentării demersurilor pentru obţinerea altei cărţi de identitate. Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de denunț calomnios", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Femeia riscă o amendă cuprinsă între 500 şi 5.000 de lei. Totodată, legea penală prevede pentru infracţiunea de denunţ calomnios şi pedeapsa cu închisoarea până la 3 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite