O casă din comuna Hălchiu a fost mistuită de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a izbucnit aseară, la un imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu. Proprietarul casei a suferit arsuri la picioare în încercarea de a mai salva câteva bunuri.

Incendiul a izbucnit din cauza efectului termic produs la coşul de fum al casei. Focul a cuprins mai întâi acoperişul şi apoi încăperile locuinţei. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale ale ISU Braşov şi din fericire pompierii au localizat incendiul înainte ca acesta să se extindă la o şură plină cu fân şi la o casă situată în imediata vecinătate.

Intervenţia a fost destul de dificilă din cauza flăcărilor foarte mari, iar pompierii s-au chinuit mai bine de două ore să stingă focul. „Intervenţia a fost dificilă fiindcă s-a intervenit pe timp de noapte, iar incendiul s-a manifestat cu flăcări de trei-patru metri şi cu degajare de fum. Acoperişul casei a ars în totalitate, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, şi interioarele a două camere au fost distruse. Pagubele se ridică la circa 800.000 de lei", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja.

Proprietarul casei a fost transportat cu un echipaj SMURD la spital după ce a suferit arsuri uşoare la ambele picioare, în încercarea de a mai salva câteva bunuri.

După terminarea intervenţiei, pompierii le-au făcut oamenilor recomandări cu privire la curăţarea şi izolarea corespunzătoare a coşurilor de fum.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite