Mariana Târcă spune că nu va pleca de la Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Târcă, antrenoarea Rulmentului
Mariana Târcă, antrenoarea Rulmentului

Antrenoarea echipei de handbal feminin Rulmentul Braşov, Mariana Târcă, a declarat că nu se pune problema să plece la Oltchim Râmnicu Vâlcea, infirmând astfel zvonurile privind o posibilă trecere a sa la gruparea vâlceană. 

Braşovul este locul şi casa mea. Aici mă simt cu adevărat respectată. Nu s-a pus şi nu se va pune problema să plec la Râmnicu Vâlcea, toate sunt simple fabulaţii. Am liniştea de a face o echipă bună la Braşov şi sunt încrezătoare că în câţiva ani Rulmentul va ajunge unde îi e locul, acolo sus", a spus Târcă.

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a anunţat, luni, că înţelegerea cu antrenoarea daneză Anja Andersen a fost reziliat pe cale amiabilă.
Andersen a fost numită în data de 3 februarie în funcţia de antrenor al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, înlocuindu-l pe ungurul Peter Kovacs.

Gruparea vâlceană a obţinut, cu Anja Andersen pe bancă, două victorii şi două înfrângeri în grupele principale ale Ligii Campionilor: Oltchim - Buducnost, scor 21-20, Itxaco - Oltchim, scor 26-25, Oltchim - Krim Ljubliana, scor 31-27 şi Oltchim - Itxaco, scor 22-25.

După patru meciuri disputate în prima grupă principală, Oltchim se clasează pe locul al treilea, cu patru puncte, fiind devansată de Itxaco (6 puncte) şi de Buducnost (4 puncte).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite