Mariana Târcă: „Oltchim poate câştiga Liga Campionilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Târcă, antrenoarea Rulmentului
Mariana Târcă, antrenoarea Rulmentului

Antrenoarea echipei de handbal feminin Rulmentul Braşov, Mariana Târcă, a declarat, miercuri, că formaţia Oltchim poate câştiga în acest sezon Liga Campionilor. 

Oltchim are un lot valoros şi numeros, are o conducere cum orice antrenor şi-ar dori. Echipa vâlceană poate câştiga în acest sezon Liga Campionilor, mai ales că are experienţa finalei jucate în sezonul trecut.

Eu cred că Oltchim va depăşi faza grupelor principale fără probleme", a spus Mariana Târcă, la finalul meciului disputat, miercuri, de echipa sa cu formaţia Oltchim, în devans la etapa a XV-a a Ligii Naţionale.

Pe de altă parte, Mariana Târcă a dezminţit zvonurile conform cărora ar fi fost contactată de oficialii de la Oltchim pentru a prelua echipa: "Întotdeauna m-am simţit bine la Râmnicu Vâlcea, în Sala Sporturilor Traian. Şi azi am avut parte de o primire frumoasă, lucru pentru care ţin să le mulţumesc spectatorilor şi tuturor celor de la Oltchim.

În legătură cu aceste discuţii despre care s-a mai vorbit vă spun că nu sunt adevărate, nu au existat. Nu s-a pus problema niciodată să revin la Oltchim, din momentul în care am plecat de la această echipă. Am început o muncă la Braşov şi vreau să o dus la bun final".

Târcă a ţinut să o felicite pe Cristina Neagu pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lumii a anului trecut. "Eu am adus-o pe Cristina în handbalul mare, la Braşov. Este şi normal să o urmăresc şi să mă bucur pentru succesul ei. Sper să nu uite de Rulmentul şi de braşoveni pentru că acest club a fost alături de ea şi a lansat-o.

Şi în actualul lot al Rulmentului sunt câteva handbaliste de mare valoare. Le pot aminti numai pe Pricopie şi Dedu, ambele au 16 ani şi veţi vedea că vor ajunge jucătoare de mare valoare dacă vor munci mult", a mai spus antrenoarea echipei Rulmentul.

Echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a impus miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 31-18 (15-8), în faţa formaţiei Rulmentul Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Meciul s-a jucat în devans cu o săptămână, faţă de data oficială a etapei a XV-a, pentru că Oltchim va pregăti atunci partida din deplasare cu echipa spaniolă Itxako Navarra, din grupa principală I a Ligii Campionilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite