Mariana Târcă: „Nu speram să obţinem un punct cu Oţelul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Târcă, antrenoarea Rulmentului
Mariana Târcă, antrenoarea Rulmentului

În primul meci al etapei a XI-a din Liga Naţională de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a remizat, aseară, în deplasare, cu Oţelul Galaţi, scor 20-20, la pauză 11-11.

Antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, a declarat la finalul confruntării de la Galaţi că nu se aştepta ca propria formaţie să obţină un punct în această deplasare. „Ştiam că Oţelul Galaţi este o grupare foarte puternică, redutabilă pe propriul teren.

VEZI AICI CRONICA PARTIDEI

Nu mă aşteptam să facem egal, întrucât eram convinsă că vom avea un meci infernal. Sunt mulţumită de evoluţia acestor fete şi trebuie să avem răbdare cu ele, fiindcă sunt conştientă că ele îşi doresc cel mai mult să obţină rezultate pozitive.

Este un punct muncit, dar există unele regrete că puteam la fel de bine şi să câştigăm. Însă, trebuie să recunoaştem că am avut noroc şi cu portăriţa Stăncuţa Guiu, care a fost imbatabilă între buturi.

Este important să muncim la fel de mult, iar dacă ne vom păstra seriozitatea şi concentrarea, sunt convinsă că vor apărea şi rezultatele“, a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Cea mai bună jucătoare a meciului, portăriţa Rulmentului, Stăncuţa Guiu, a precizat: „Ne bucurăm fiindcă am reuşit să facem un meci bun şi să plecăm cu un punct de la Galaţi. Cred că am jucat mai bine fiindcă nu a existat nicio presiune pe umerii noştri“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite