Mădălina Ghenea şi actorul Gabriel Garko vor prezenta Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top modelul Mădălina Ghenea şi actorul iatlian Gabriel Garko vor prezenta festivalul Cerbul de Aur de la Braşov din perioada 29 august -2 septembrie.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro prezentantorii Cerbului de Aur vor fi Mădălina Ghenea (29 de ani) şi de actorul italian Gabriel Garko (46 de ani). TVR nu a confirmat oficial informaţia, dar nici nu a infirmat-o. Cei doi au mai colaborat şi au prezentat împreună festivalul Sanremo din 2016.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfăşura în perioada 29 august -2 septembrie la Braşov şi aduce umele mari ale industriei muzicale din România. Din 29 august, pe scena evenimentului vor susţine recitaluri vedete precum Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans şi celebrul saxofonist Flavius Teodosiu.

Continuând tradiţia recitalurilor susţinute de mari vedete internaţionale, alături de vedetele autohtone, TVR va aduce pe scena Cerbului de Aur artişti din străinătate, numele acestora rămânând, deocamdată, un secret bine păzit de organizatori.

Potrivit reprezentanţilor TVR, festivalul va începe în 29 august, cu o gală aniversară românească, la care vor participa premianţii şi trupele din ediţiile anterioare ale Cerbului de Aur. Show-ul va fi completat cu imagini din arhiva TVR, de asemenea de la ediţiile anterioare ale festivalului.

Următoarele două seri vor fi dedicate concursului propriu-zis. În afara concurenţilor, vor fi şi o serie de invitaţi care vor susţine mini-recitaluri. Seara a patra a festivalului va fi seara de gală, în care vor fi premiaţi câştigătorii festivalului. Seara va fi încheiată de concertul celei mai importante vedete invitate. Deşi mai sunt mai puţin de două luni până la debutul evenimentului, TVR nu a anunţat numele vedetelor invitate. De asemeea TVR a spus că va face publice numele numai după ce va finaliza negocierile pentru contracte. 

Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ se va încheia pe 2 septembrie, cu „Gala Centenară“, care va păstra tema tradiţională a muzicii folclorice, însă va fi o reinterpretare a acesteia, într-o manieră mai modernă.

Ediţie aniversară

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la prima ediţie a Festivalului Cerbul de Aur. Prima gală a început pe 5 martie 1968. Au urmat încă trei ediţii, iar după o pauză de 21 de ani, Festivalul a fost reluat într-un nou loc: Piaţa Sfatului.  Ultimul an în care s-a organizat festivalul a fost în 2009, iar de atunci au tot fost promisiuni că va fi reluat. De fiecare dată motivaţia TVR a fost lipsa banilor, deşi autorităţile locale au promis că se vor implica financiar.

Festivalul Cerbul de Aur a fost scena pe care au cântat mari artişti ai lumii: Julio Iglesias, Rita Pavone, Amalia Rodrigues, Bobby Solo, Juliette Greco, Cliff Richard, Josephine Baker, Dalida, Belinda Carlisle, Christina Aguilera, Ricky Martin, Joe Cocker, Toto Cutugno, Scorpions, Pink, Patricia Kaas, Kenny Rogers, Boy George, Ray Charles, Kylie Minogue, Diana Ross, Vaya con Dios.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite