Incendiu la o casă din Șchei (Brașov), extins și la casa vecină. Trei oameni erau în casă VIDEO

0
Publicat:

Un incendiu a izbucnit la o casă din cartierul brașovean Șchei. Pompierii au anunțat că l-au localizat, dar, la numai câteva minute, acesta s-a extins și la casa vecină.

Incendiu la o casă din Brașov, extins la vecini FOTO ISU Brașov
Incendiu la o casă din Brașov, extins la vecini FOTO ISU Brașov

Un puternic incendiu a cuprins joi, 16 martie, o casă din cartierul brașovean Șchei.

Inițial, pompierii brașoveni au informat că flăcările sunt la o casă care arde pe o suprafață de 300 de metri pătrați, iar primul echipaj care a ajuns la fața locului a reușit să localizeze incendiul.

Pentru că Șcheiul este un cartier vechi de sute de ani, cu strâzi înguste și case apropiate, pericolul este întotdeauna mai mare aici decât în alte părți ale orașului. De altfel, în casă au fost surprinse de foc trei persoane.

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la un incendiu ce a izbucnit la o casă, situată pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov. În imobil se aflau trei persoane, care au fost evacuate. Traficul este blocat la acest moment, iar polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului”, a transmis agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov.

Pompierii au trimis primele autospeciale, dar, pe parcursul intervenției, au fost nevoiți să suplimenteze numărul acestora.

La fața locului se deplasează 4 autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcecare și un echipaj SMURD”, a declarat, mai întâi, maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Deoarece flăcările au ajuns și la casa alăturată, forțele de intervenție au fost sporite. „Se mai deplasează în sprijin încă o autospecială de stingere”, a mai spus maiorul Ciprian Sfreja.

Intervenția este în plină desfășurare.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite