Handbal: Noua formaţie Dinamo Municipal Braşov va evolua în sezonul viitor al Ligii Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eliodor Voica, antrenorul echipei Dinamo Municipal Braşov
Eliodor Voica, antrenorul echipei Dinamo Municipal Braşov

După săptămânii de negocieri, colaborarea dintre echipele de handbal masculin Dinamo Bucureşti şi Rom Cri Municipal Braşov a devenit certitudine, iar noua echipă Dinamo Municipal Braşov se va înscrie în sezonul 2010/2011 al Ligii Naţionale de handbal masculin.

Gruparea de handbal, care mâine va reveni la Braşov din stagiul de pregăire de pe Litoral, va fi antrenată de Eliodor Voica, iar Vasile Curiţeanu şi Ionel Ene vor fi secunzii echipei. În momentul de faţă, gruparea are în componenţă un număr de 14 jucători, cinci proveniţi de la Rom Cri Braşov, iar restul de nouă de la Dinamo Bucureşti.

În zilele următoare se vor purta discuţii şi cu cei patru jucători de lot naţional, care nu au semnat, până în prezent, angajamente cu noua societate. Bugetul pentru sezonul următor se va ridica la circa 350.000 de euro, iar suma va fi acoperită de Dinamo Bucureşti, Sport Club Municipal Braşov şi diferiţi sponsori.

În altă ordine de idei, în ceea ce priveşte conducerea administrativă, preşedintele secţiei de handbal va fi fostul mare tenismen George Cosac, iar vicepreşedinţi au fost numiţi Ovidiu Semen şi Bogdan Munteanu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite