Fragmente umane descoperite într-o pădure din Harghita. Poliţiştii cred că este vorba despre un bărbat dispărut în luna mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fragmentele umane au fost descoperite în pădure. FOTOArhivă.
Fragmentele umane au fost descoperite în pădure. FOTOArhivă.

Fragmentele umane au fost descoperit într-o pădure din apropierea de Tulgheş. Anchetatorii bănuiesc că osemintele ar aparţine unui bolnav phinic dispărut în luna mai.

Bărbatul de 68 de ani a plecat de mai multe ori din Spitalul de Psihiatrie, dar a revenit defiecare dată, fie din proprie iniţiativă, fie adus de rude. Ultima oară a fost văzut în 30 mai când a plecat din nou din spital pentru a-şi vizita rudele. De adata aceasta nu s-a mai întors. Rudele sale i-au anunţat dispariţia în 10 iunie, iar poliţiştii l-au căutat peste tot şi l-au dat în urmărire naţională. Nici urmă însă de bărbatul dispărut.

Din această cauză se bănuieşte că osemintele descoperite în pădure ar fi ale omului de 69 de ani.  Legiştii urmează să identifice exact cine este bărbatul mort în pădure şi cum a survenit decesul.

„Medicii legişti şi specialiştii, după expertizare, vor stabili şi ne vor spune cu certitudine identitatea persoanei căreia îi aparţin aceste fragmente umane“, a declarat Gheorghe Filip, purtător de cuvânt la Poliţia Harghita.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite