FOTOGALERIE: Accident grav pe Calea Bucureşti, cu două victime (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav de circulaţie s-a produs luni, în jurul orei 14.00, pe Calea Bucureşti, în zona supermarketului Carrefour.  

ora 15.15 - „Ieşisem din sensul giratoriu, mergeam spre Dârste, iar atunci m-am trezit că mă loveşte un BMW. Avea viteză mare şi nu am mai putut face absolut nimic pentru a evita impactul“, a precizat Marin Militaru, şoferul autoturismului Renault.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

ora 15.00 - „Am fost solicitaţi pentru a interveni la un accident în care au fost implicate trei maşini şi un autobuz. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia echipei de la Descarcerare. Au existat doar două victime, ambele din jeep, dar sunt în afara oricărui pericol“, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

ora 14.45 - Un autoturism Renault, de culoare gri, a fost lovit puternic, în sensul giratoriu din faţa supermarketului Carrefour, de un autoturism BMW X5, care circula cu viteză în sensul giratoriu respectiv.

În urma impactului, BMW-ul X5 a fost propulsat într-un autobuz care circula din sens opus, iar din autobuz a ricoşat într-o dubă marca Volkswagen. Surprinzător, au existat doar două victime, care au fost transportate la spital de ambulanţa sosită la faţa locului.

Ambele victime se aflau în BMW. Un bărbat a fost diagnosticat cu un traumatism cranian, iar cealaltă persoană de sex masculin a suferit un traumatism toracic.

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme. Două persoane au fost rănite în urma impactului şi au fost transportate de cele două echipaje SMURD, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Din fericire, nu a fost nevoie de echipa de descarcerare. 

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD şi o echipă de descarcerare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite