Flash Mob pentru susţinea SMURD, în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu intenţia de a trage un semnal de alarmă, cât mai mulţi oameni sunt aşteptaţi vineri, de la ora 19.00, în Piaţa Sfatului la un Flash Mob. 

„Haideţi să ne adunăm Vineri, 13 Ianuarie 2012, la ora 19:00, în Piaţa Sfatului la un Flash Mob pentru susţinerea doctorului Raed Aarafat şi a copilului său de suflet SMURD. 10 minute din viaţa ta pot însemna viaţa cuiva. Raed Arafat - arabul din Palestina - ne-a arătat ce înseamnă să-ţi urmezi visul şi să crezi în el, oricât de nebunesc ar părea. Şi ne-a mai arătat ceva: ce înseamnă sa fii VOLUNTAR", este apelul care a început să circule pe reţelele de socializare şi pe mail-uri.

Raed Arafat a decis să demisioneze din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii după ce a fost atacat dur de Traian Băsescu, care l-a identificat pe fondatorul SMURD drept principalul duşman al reformei din sistemul de sănătate. „Respect, domnule DOCTOR!!
Oricine trebuie să recunoască că ce se întâmplă acm e strigător la cer şi că aşa nu se mai poate!!“, se mai precizează în apel.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri