Festivalul de Dramaturgie se va desfăşura cu conducerea Teatrului Sică Alexandrescu în preaviz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demisiile celor de la teatru nu vor afecta dsfăşurarea Festivalului de Dramaturgie
Demisiile celor de la teatru nu vor afecta dsfăşurarea Festivalului de Dramaturgie

Întâlnire de luni, de la Primăria Braşov, pe tema demisiei conducerii de la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov, la care au participat primarul George Scripcaru, viceprimarul Ciprian Bucur, regizorul Claudiu Goga şi contabilul şef la teatrului.

Fără a fi cârcotaşi, există două veşti bune: primarul a luat decizia de a-i retrage atribuţiile Ceciliei Dociu din toate funcţiile şi atribuţiile pe care le deţine în instituţiile de cultură, iar organizarea Festivalului de Dramaturgie nu este afectată în niciun fel.

Contactat telefonic, viceprimarul Ciprian Bucur ne-a declarat că, reprezentanţii Primăriei au luat act de demisia conducerii teatrului şi au decis ca perioada de preaviz, care în cadrul conducerii poate ajunge până la 45 de zile. „Am stabilit că perioada de preaviz va fi până la sfârşitul acestei luni, pentru a nu fi afectată nu organizarea, ci desfăşurarea Festivalului de Dramaturgie de la Braşov. Avem mai multe soluţii pentru numirea unui director interimar şi vom grăbi organizarea concursului pentru postul de manager al acestei instituţii de cultură”, a precizat Bucur.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite