El este salvatorul fetiţei de 4 ani de la Teliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de poliţişti, jandarmi, pădurari şi săteni din Teliu au plecat zilele trecute în căutarea fetiţei de patru ani, care a fost dată dispărută de acasă.

Dumnezeu a vrut ca fetiţa, după o noapte petrecută în pădure, să fie găsită în viaţă de un pădurar.

Salvatorul fetiţei este Eugen Gödri, are 35 de ani şi lucrează de cinci ani la Ocolul Silvic din Teliu. În ziua în care a găsit fetiţa, a plecat la căutări cu celelalte echipe dimineaţa, la ora 8. La ora 16.00, i se terminase tura. A ajuns acasă, dar nu îşi găsea liniştea. Aşa că şi-a luat maşina (4×4) şi a plecat împreună cu prietena din nou la pădure.

La un moment dat, prietena îi spune: „Uite ceva roz sub copacul acela!”. S-au apropiat de fetiţă: Alexandra era plină de pământ şi ghemuită sub jachetă. A pus mâna încet pe ea şi a luat-o în braţe. A dus-o la maşină şi a anunţat că au luat sfârşit căutările. A dus-o imediat la un echipaj de prima ajutor, care a preluat-o şi a dus-o la Spitalul de Pediatrie.

Aşa s-a încheiat o zi obişnuită. Un om obişnuit a salvat o viaţă. Un om obişnuit, o zi obişnuită, o întâmplare în care viaţa a învins.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite