Două persoane au murit şi una a fost rănită într-un accident pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită în urma unui accident care a avut loc, miercuri, pe Drumul Naţional 1, între Sibiu şi Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, traficul pe DN 1, între localităţile Avrig şi Porumbacu, este complet blocat, miercuri după-amiază, în urma unui accident rutier.

"Este vorba despre o coliziune între două autoturisme, cel mai probabil din cauza unei depăşiri neregulamentare. În urma accidentului, două persoane din aceeaşi maşină şi-au pierdut viaţa, iar din cealaltă maşină este rănită o persoană, care a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu", a declarat corespondentului Mediafax Luciana Balteş.

Potrivit sursei citate, mai multe echipaje de poliţişti se află la locul accidentului pentru a face cercetări. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 15:35, în judeţul Sibiu, traficul rutier a fost reluat pe DN 1 Tălmaciu - Făgăraş, între Porumbacu de Jos şi Avrig.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite