Două drumuri foarte circulate din judeţ vor fi reabilitate prin Direcţia Regională de Drumuri Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunţat că mai multe drumuri importante vor fi rehabilitate pe plan local. La Braşov este vorba despre DN73 A care începe de la Predeal şi Ocolitoarea Făgătaşului.

Reprezentanţii CNAIR au anunţat că această metodă va elimina constructorii neserioşi, iar Comisia Europeană a avizat planul astfel că nu vor fi probleme la obţinerea finanţărilor. La Braşov două drumuri vor fi astfel rehabilitate. Este vorba despre DN73A Predeal-Râşnov-Zărneşti-Şercaia unde drum foarte circulat de turiştii care vin de la Bucureşi şi merg la Bran, un drum care îi ajută pe şoferi să evite o bună bucată din DN1.  Şoseaua are 68 d e kilometr, iar lucrările ar urma să înceapă anul viitor. Ele vor dura până în 2020.

Al doilea drum ce va fi realibitat este Ocolitoarea Făgăraşului, un drum de 13,23 de kilometric şi care va face parte din autostrada Braşov-Sibiu. Odată realizat acest drum, traficul greu va fi scos de pe DN1 care traversează centrul Municipiului Făgăraş şi care este plin de gropi. 

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite