„Deputatul mitralieră“, reclamat de Pro Democraţia Braşov pentru discriminarea comunităţii LGBT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Pro Democraţia club Braşov a sesizat miercuri, 10 octombrie, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu din data de 8 octombrie 2018.

Radu Hossu, preşedintele Asociaţiei, a precizat că, în opinia Pro Democraţie, prin declaraţia făcută de către demnitar, respectiv că homosexualitatea este o boală ce trebuie tratată, comunitatea LGBT a fost discriminată. „Sesizarea, prin care solicităm constatarea şi sancţionarea acestei declaraţii, în baza art. 2 (alin 1) şi art.15 din Ordonanţa Guvernului 137/2015, privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, a fost înregistrată la CNCD cu nr. 6200/09.10.201”, a explicat Radu Hossu.

Cătălin Rădulescu, cunoscut şi drept „deputatul mitralieră”, a declarat că este dezamăgit „ca român şi medic” după invalidarea referendumului din 6-7 octombrie privind redefinirea familiei. „Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat şi o femeie, este una bolnavă. Niciodată nu am acceptat căsătoria dintre doi bărbaţi şi două femei sau a schimba legislaţia noastră că văd că pe românii noştri nu i-a interesat să vină la vot ca să hotărască că familia este formată dintre un bărbat şi o femeie. În momentul în care se va decide altfel, eu nu vreau să fiu părtaş la o astfel de modificare a tradiţiei române şi a poporului român. Mi-e ruşine, pur şi simplu, de faptul că nu au înţeles că votul asta era de fapt pentru soliditatea neamului nostru”, a spus parlamentarul.

Citeşte şi:

Cum au votat braşovenii la referendum. Peste 90.000 de persoane s-au prezentat la urne

Peste 4.100 din semnăturile braşovenilor pentru susţinerea iniţiativei „Fără penali în funcţii publice”, respinse

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite