Daniel Isăilă: „Unirea Urziceni are 50% şanse de calificare în optimile Europa League“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul secund al celor de la FC Braşov, Daniel Isăilă, a fost titular în echipa Rapidului care a fost eliminată de Liverpool, în primul tur al Cupei Uefa, din sezonul 2000/2001.

După ce au pierdut cu 0-1 în prima manşă susţinută pe Stadionul Giuleşti, rapidiştii au scos o remiză albă, în retur, pe Anfield Road, arenă care va găzdui, joi, partida tur din 16-imile Europa League, dintre Liverpool şi Unirea Urziceni.

Titular indiscutabil în echipa Rapidului din acea vreme, Daniel Isăilă îşi aminteşte că atmosfera de pe Anfield Road a fost senzaţională: „Meciul cu Liverpool din Anglia este cea mai frumoasă amintire a mea ca jucător. Anfield Road nu se compară cu niciun alt stadion din lume.

În acele momente te simţi cu adevărat fotbalist. Trăieşti nişte clipe unice atunci când ajungi să evoluezi pe astfel de stadioane. Unirea Urziceni are 50% şanse să elimine pe Liverpool, ambele formaţii pornesc pe picior de egalitate şi orice este posibil".

Isăilă a vorbit şi despre situaţia fundaşului Rui Duarte, care lipseşte de cinci săptămâni de la antrenamentele formaţiei de la poalele Tâmpei. „Depinde de el dacă îşi doreşte să mai revină la FC Braşov.

Duarte este jucător profesionist, fiecare fotbalist este responsabil de faptele sale. El este un jucător valoros, însă caracterul lui lasă mult de dorit în anumite situaţii", a completat Isăilă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite