Cum se promovează o agenţie de turism din Braşov cu glume în care sunt vizaţi Dragnea şi Mazăre: „Reducerea de 3,6% este valabilă şi pentru Madagascar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilia şi Madagascarul sunt două dintre destinaţiile cuprinse în pachetele unei agenţii de turism din Braşov. Angajaţii agenţiei au speculat faptul că liderul PSD deţine o proprietate în Ţara Cafelei, iar fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, s-a refugiat în Madagascar.

Turiştii sunt atraşi pe contul de Facebook al agenţiei Neoutour cu glume la adresa a doi dintre membrii de vază ai PSD, fără să menţioneze numele acestora.

Spre exemplu, turiştii care optează pentru un sejur în Madagascar ar beneficia de o reducere de 3,6%. „Deja avem un turist acolo căruia îi place atât de mult încât nu mai vrea să se întoarcă în România”, au scris pe Facebook reprezentanţii agenţiei.

În aceeaşi notă umoristică este prezentată şi oferta pentru Brazilia, tot cu o reducere de 3,6%. „Ştim că e mic procentul dar n-a depins de noi :) Sperăm ca la recurs să vă putem oferi măcar 8-10%. Pentru pachetele în Brazilia nu putem oferi doar bilet dus. Trebuie şi bilet întors. Nu mai insistaţi, vă rugăm”, au scris reprezentanţii agenţiei, cu aluzie la Liviu Dragnea şi la problemele pe care acesta le are cu justiţia.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite